برای معرفی دیجیتال برندینگ | Digital Branding نیاز است اول با مفهوم برندینگ آشنا شویم [که در درس برندینگ چیست؟ به آن پرداختیم] و سپس برندسازی اینترنتی | Internet Branding را تعریف نماییم:
برندسازی اینترنتی چیست؟ | Internet Branding
برندسازی اینترنتی (که به آن برندسازی آنلاین | Online Branding نیز گفته میشود) یک روش برندینگ است که از شبکه جهانی وب و شبکههای اجتماعی بهعنوان واسطهای برای جایگاهسازی یک برند در بازار استفاده میکند. (Wallace, Christopher | Wikipedia)
ویکیپدیای فارسی تعریف برندسازی اینترنتی اینگونه آمدهاست
برندسازی اینترنتی یعنی بهرهبرداری تخصصی از بستر اینترنت در راستای برندینگ. بر خلاف تصور عموم، برندسازی اینترنتی علم بهرهبرداری از موتورهای جستجو و شبکههای اجتماعی نیست، چرا که اینها صرفاً ابزار هستند. برندسازی اینترنتی (که از آن به عنوان برندسازی آنلاین نیز یاد میشود) یکی از تکنیکهای مدیریت برند است که از صفحات وب گسترده، به عنوان رسانهای به منظور قراردادن برند در بازار آنلاین استفاده میکند. طراحی و بهینهسازی وبسایت، رسانه اجتماعی، بلاگها، انتشار رسانههای چاپی به صورت آنلاین و بازاریابی ویدئویی همگی روشهایی هستند که در رابطه با اهداف برندسازی آنلاین به کار گرفته میشوند.
تعریف برندسازی دیجیتال
دیجیتال برندینگ | Digital Branding روش برندسازی است که تلفیقی از برندسازی اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ | Digital Marketing است.

تعریف برندگاه از دیجیتال برندینگ | Digital Branding
دیجیتال برندینگ؛ فرآیند خلق، توسعه و نگهداری برند با استفاده از ابزارها و فنآوریهای دیجیتال و مبتنی بر اینترنت میباشد.
ادامه این محتوا برای اعضای برندگاه در دسترس است
سلام دوست من، اگر عضو برندگاه نیستید میتوانید برای مشاهده این مطلب عضو سایت برندگاه شوید و به ۱۰ کلاس آموزش ویدیویی بوم و ۳۳ درس آموزشی + روش گامبه گام تکمیل بوم مدل برندسازی دیجیتال دسترسی داشته باشید.
1) استفاده از شبکه های مجازی که به نظر من در دنیای امروز ما خیلی تاثیر گذار هستند-2)تبلیغاتی که به صورت خودکار در لحظه ورود به صفحات اینترنت به روی صفحه می آید-3) E-Mail های تبلیغاتی
به نظر من سایت های هیچ وقت نمیتونن تو ارائۀ محتوا به گرد پای شبکه های اجتماعی برسن ولی فرصت شبکه های اجتماعی برای کشوندن افراد به محتوای محتوای مبتنی بر وب بسیار مهم و ضروریه. در واقع باید شبکه ها اجتماعی به عنوان محل برخورد اولیۀ محتوای اصلی عمل کنن و فرد رو در مسیری قرار بدن که راهی به جز مراجعه به وب نداشته باشه.
کارکرد سئو در وبسایت بسیار قدرتمندتر از شبکههای اجتماعی هست چون مخاطبی رو به ما میرسونه که نیاز یا خواستش رو سرچ کرده و مستقیم میتونیم باهاش ایجاد رابطه کنیم